Wonen in Huize Walden

Aanbod > Wonen in Huize Walden >

Huize Walden is een kwalitatieve en dynamische zorgaanbieder voor personen met een zorgvraag in de bosrijke en groene omgeving van Westmalle. 

Met onze unieke ligging in de schaduw van de abdij van Westmalle proberen we een huiselijke en bijna familiale sfeer te creëren.  

 

Met een blik naar de toekomst willen we dan ook antwoorden bieden aan de vraag die de cliënt en zijn netwerk ons stelt. 

 

Naast wonen en zorg op maat, bieden we ook activiteiten aan die aansluiten bij de interessesfeer en de mogelijkheden van onze cliënten.  We beschikken hiervoor over een hele ploeg gemotiveerde medewerkers die 24 uur per dag klaar staan voor perfecte zorg en ontspanning.

 

Nieuwbouwproject! Huize Walden is verdubbeld in capaciteit.  Naast de 45 bestaande studio's voor zorgvragers hebben we net 43 nieuwe studio's bijgebouwd en 15 appartementen voor mantelzorgers. Dit maakt ons project uniek in zijn soort, en daar zijn we best trots op!

 

Bent u geïnteresseerd in ons project of wenst u bijkomende informatie dan kan u ons vrijblijvend contacteren

 

"Huize Walden is voor mij een plaats waar ik veel vrijheid heb zodat ik zelf veel dingen kan doen of regelen.  Er hangt een heel gezellige sfeer en er wordt goede zorg gegeven. Huize Walden is een plaats waar ik me heel goed thuis voel."

Jana P.  (bewoonster HW)