Wie zijn wij?

Huize Walden > Wie zijn wij? >

Huize Walden is een warme zorgorganisatie voor personen met een zorgvraag.

Met onze ligging in de schaduw van de abdij van Westmalle doen we een uitgebreid aanbod van kwalitatieve zorg.

 

Je kan in Huize Walden terecht met al je vragen rond wonen, dagbesteding, ambulante- en mobiele begeleiding, , Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening (RTH), vakantie, ... en nog veel meer.

 

Naast Huize Walden bouwde De Ideale Woning (sociale woningmaatschappij) een prachtige nieuwbouw met 43 studio's voor zorgvragers en 15 appartementen voor mantelzorgers. Ook aan de buren bieden wij kwalitatieve zorg op maat aan!  

 

Huize Walden zet ook fors in op een verdere integratie met de omgeving. Zo bekijken we allerlei initiatieven om meer actief deel te nemen aan het dorpsleven. We willen de bewoners van Malle, Zoersel en omgeving graag uitnodigen om eens langs te komen en deel te nemen aan onze activiteiten.

 

Meer info, klik hier


 

"Huize Walden is al heel lang mijn thuis.

Voordat ik naar Huize Walden  kwam, woonde ik thuis bij mijn ouders. De zorg werd voor hen wat te zwaar omdat ze ook ouder werden. De reden dat ik in een rolstoel zit is omdat ik op mijn 14 jaar door een auto ben aangereden. Ik heb lang in het ziekenhuis gelegen en heb lang moeten revalideren. Vanaf begin af aan ben ik niet negatief en pessimistisch geweest over de situatie, want dat heeft toch geen zin. Vooruit kijken en niet achterom is waar ik naar streef. Ik ben een vrouw die positief in het leven staat. Een anekdote dat dit aantoont, is dat ik normaal gezien Agnes heet, maar ik heb liever dat iedereen me Yes noemt, dit staat voor het positieve, om er voor te gaan! Ik ben heel gelukkig in Huize Walden. Ik word goed verzorgd en doe aan elke activiteit mee. Met de bewoners kom ik ook enorm goed overeen. Wat er ook gebeurt, je moet verder en maak er het beste van!"

Agnes 'Yes' (Bewoonster Huize Walden)