Vakantie in Huize Walden

Aanbod > Vakantie in Huize Walden >

Heb jij zin om op vakantie te komen in de groene en bosrijke omgeving van Malle? Dat kan!

 

Huize Walden heeft enkele vakantiestudio’s voor personen met een zorgvraag die er even tussenuit willen. 

Wil jij lekker op vakantie en zoek je een organisatie die je zorgvraag mee kan ondersteunen? 

Wordt de zorg even te zwaar voor je omgeving en wil je er even tussenuit om je netwerk te ontlasten?

Ben je op zoek naar een nieuwe woonst voor personen met een zorgvraag en wil je een keertje komen testen in Huize Walden? 

 

Samen bekijken we hoe we er een geslaagde vakantie van kunnen maken.

We beantwoorden je zorgvragen en bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten, zowel binnen als buiten de muren van Huize Walden.

Hiervoor beschikken we over een hele ploeg gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers die 24u per dag klaar staan voor jouw zorg en ontspanning.  

 

Dit aanbod kan zowel binnen PVB of Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening.  

 

Wens je graag meer info, neem dan zeker contact op met Els Van Den Brande of Mia Vangeel 03/312.23.92   

 

"Ik ben hier enkele weken op kortverblijf in Huize Walden. Dit is ondertussen de 3e keer dat ik hier kom. Ik ben hier terecht gekomen door het VAPH, Huize Walden was de dichtstbijzijnde voorziening. Voor mij voelen deze weken aan als vakantie. Sinds mijn 27e is er bij mij een immuunziekte vastgesteld, waardoor ik rolstoel gebonden ben. Ik kan nog veel zelf, maar heb bij sommige alledaagse activiteiten hulp nodig. De verzorging is hier super, iedereen heeft een lach op zijn gezicht dat mijn dag echt goed maakt. Bij de bewoners vind ik ook steun en kan ik eens een babbeltje doen. Hier voel ik me een van hen. We zijn een soort lotgenoten van elkaar waardoor ze me echt kunnen begrijpen omdat ze dezelfde gevoelens ervaren. Wat ik graag wil meegeven is dat iedereen positief moet blijven, uiteindelijk komt het altijd wel goed! Wat er ook gebeurt, doorzetten is de optie. Achteruit kijken heeft toch geen zin, met goede hoop naar de toekomst kijken is mijn motto!"

Sandra (Op vakantie in Huize Walden)