Uniek uitbreidingsproject i.s.m. De Ideale Woning

Huize Walden > Uniek uitbreidingsproject i.s.m. De Ideale Woning >

Naast de 45 bestaande (woon)studio’s breiden we ons project uit met 43 studio’s voor zorgvragers en 15 appartementen voor mantelzorgers. Een unieke project dat samen met De Ideale Woning is gerealiseerd.  Grote troef is dat het project verbonden is aan het bestaande gebouw van Huize Walden waardoor je ook maximaal kan genieten van alle voordelen van ons zorgaanbod.

 

Voor wie?

Voor iedereen met een zorgvraag.   Afhankelijk van je zorgnood bekijken we welke ondersteuning je nodig hebt en welke dienst(en) we hiervoor inschakelen. Ons zorgaanbod kan zowel binnen als buiten Huize Walden worden georganiseerd. Je kan al starten met een basisondersteuningsvraag en indien nodig wordt deze uitgebreid naarmate je nood aan zorg toeneemt. De 15 appartementen staan ter beschikking van familieleden, partners, … die dicht bij hun man, vrouw, dochter, zoon, … willen wonen en eventueel nog een deel van de zorg op zich willen nemen.

 

Zijn er nog studio’s en appartementen vrij?

We hebben nog studio’s en appartementen ter beschikking! Om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op alle vragen, raden we aan om tijdig contact op te nemen met onze sociale dienst, zodoende we alles goed kunnen voorbereiden en afstemmen. Een groot nieuwbouwproject biedt dan ook veel mogelijkheden. Hoe groot zijn de studio’s en appartementen? De 45 reeds bestaande studio’s hebben een oppervlakte van ca. 30 m2. Deze studio’s hebben een slaaphoek, een leefruimte en een badkamer. De 43 studio’s in het nieuwbouwproject hebben afhankelijk van het gekozen type een oppervlakte van 37m2 tot 51m2. Deze studio’s hebben een volledig ingerichte badkamer en een keukentje. Het is hier perfect mogelijk om dagelijks of regelmatig je eigen potje te koken. De appartementen hebben afhankelijk van het gekozen type een oppervlakte tussen de 84m2 en 120m2 en zijn natuurlijk ook voorzien van alle nodige nutsvoorzieningen.

 

Troef

Elke studio en/of appartement wordt ingericht door zijn/haar bewoner(s). Je maakt er helemaal jouw “thuis” van met kleuren en meubels die jij graag ziet. Daarnaast kan elke studio of appartement voorzien worden van een oproepsysteem die ervoor zorgt dat er dag en nacht permanentie kan opgeroepen worden.  Assistentie is altijd in de buurt!

 

Heeft u vragen of wenst u meer info, klik hier of +32 33 12 23 92